Donburi
-
Miss Vegan Katsu Curry
Ryż, japońskie curry ze zblendowanymi warzywami, wegański kotlet, zielona cebulka -
Spicy Tantan Don
Ryż, kwaśny sos orzechowy, wegańskie soboro, wegańskie jajo, marynowana kukurydza, olej z kolendry i chili, smażona cebulka, przyprawa tagarashi, nori -
Sweet Teriyaki Tofu Don
Ryż, tofu inari, sos teriyaki, czerwona cebula, ogórek, wakame, nori -
Mr. Tempura Curry
Ryż, japońskie curry z zblendowanymi warzywami, warzywa w tempurze, zielona cebulka
Przystawki
Wszystkie przystawki są wegańskie
-
Pierożki dim sum
6 szt. Jeden smak farszu do wyboru -
Żeberka roślinne
-
Dim sum mix smaków
10 szt. Mix wszystkich dostępnych smaków -
Warzywa w tempurze
Mix sezonowych warzyw smażonych w tempurze podane z lekko kwaśnym sosem, sezam -
Wakame
Słodko-kwaśna sałatka z wodorostów wakame -
Kimchi
Kiszona kapusta pekińska z dodatkiem warzyw i ostrej papryki Gochugaru -
Edamame
Niełuskane strąki fasoli edamame z sezamową nutą
Ramen
Wszystkie rameny są wegańskie
-
Szef kuchni poleca
VEGAN AF RAMEN
Klarowny bulion z tare shoyu, olej sezamowy, wegańskie żółtko, grzyby shimeji, chrupiący korzeń lotosu, sałatka z wodorostów wakame, edamame, nori. -
MISO DADDY BBQ
Kremowy bulion na bazie miso, stripsy sojowe w sosie bbq, kiełki mung, zielona cebulka, grillowana kukurydza, marynowane pędy bambusa, chipsy z batata, sezam, nori. -
GIGA GARLIC SHROOMS 'N CHOPS
Mocno grzybowy kremowy bulion z wegańską śmietanką, sojowy kotlet w panierce panko, sos sweet chilli, olej z pieczonego czosnku, pak choi, zielona cebulka, nori. -
TERROR TANTANMEN
Gęsty bulion z sezamowo-orzechowym tare, wegańskie "mięso mielone" w sosie hoisin, pak choi, smażona cebulka, olej kolendrowy, zielona cebulka, nori. -
CRAZY CREAMY CHEESE
Kremowy bulion miso, seitan kebab, imbirowy sos pomidorowy, wegański ser z ziemniaka, sezam, smażona cebulka, zielona cebulka, nori. -
TOFU STEAK
Delikatny kremowy orzechowy bulion, marynowane tofu w słodko-kwaśnym sosie, smażony tempem, zielona cebulka, nori -
CORIANDER INARI MADNESS
Lekki bulion z solą morską z aromatem trawy cytrynowej i imibru, tofu inari, olej kolendrowy, marynowana tykwa kanpyo, czerwona cebula, smażony makaron vermicelli, czerwony pieprz, norI -
VEGAN PAD THAI
Gluten-free makaron ryżowy, aromatyczny sos z tamaryndowca, orzechów i przypraw, marynowane tofu, zielona cebulka, marchewka, czerwona cebula, kolendra, orzeszki ziemne, limonka.
Napoje
-
Lemoniada fermentowana Kurkuma
-
Lemoniada fermentowana Imbir
-
Lemoniada fermentowana Konopia
-
Kombucha Yuzu
-
Kombucha Hibiskus
-
Kombucha Klasyczna
Merch
-
Torba
Torba Vegan Af Ramen